Ποιοι Είμαστε;

Το κατάστημα οπτικών Φιλίππου διαθέτει γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, γυαλιά πολυεστιακά, ειδικές κατασκευές γυαλιών, φακοί επαφής, υγρά φακών επαφής, επώνυμα γυαλιά ηλίου Iyoko Inyake, JFRey, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Chloe κ.α. Το κατάστημα οπτικών Φιλίππου βρίσκεται στη Βούλα ολόκληρα τα Νότια Προάστεια και όχι μόνο.

"Με το επίπεδο αβεβαιότητας που βλέπουμε σήμερα, πολλοί άνθρωποι ρωτούν πώς μπορείτε να αναπτύξετε μια στρατηγική σε έναν κόσμο που συνεχίζει να αλλάζει τόσο γρήγορα; Και, κυρίως, πως μπορεί κάποιος να διατηρήσει την επιχείρησή του ;"


Orit Gadiesh

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Γιατί είμαστε κοντά σας για άνω των τριάντα ετών και θα είμαστε για πολύ ακόμη! Εισάγουμε οπτικά που δεν απαντώνται εύκολα στο εμπόριο, στις καλύτερες δυνατές τιμές. Περιηγειθείτε στην συλλογή μας για να το διαπιστώσετε με.. τα μάτια σας!

"Για μένα μία επιτυχημένη επιλογή είναι ποιοτική διάκριση και αναγνώριση της ευκαιρείας."


Harisson Ford

Σχολαστική Διαλογή Προιόντων

Τα γυαλιά που θα βρείτε σε εμάς είναι αποτέλεσμα σχολαστικής διαλογής από τα πλέον ιδιαίτερα brands του εμπορίου. Η συλλογή μας ανανεώνεται συχνά και εμπλουτίζεται από νέες δυναμικές δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών.

Είμαστε το όριό μας


Άγνωστος